Nieuws

Functionarissenuitje

08 december 2018 door Lammert Wildeboer
www.watervrienden.com

Op 25 november 2018 had het Bestuur van de vereniging een activiteit georganiseerd voor de functionarissen en leden van verdienste voor hun inzet voor de zwemvereniging. Dit als waardering voor hun belangeloze en vrijwillige inzet voor het/de afgelopen verenigingsjaar/jaren.


We moesten ons om 13.30u. verzamelen voor de hoofdingang van het UMCG aan het Hanzeplein. Nadat iedereen, die zich had opgegeven, er was, gingen we naar binnen en werden we in een aparte ruimte van het daar aanwezige restaurant getrakteerd op koffie of thee met een heerlijk gebakje of een appelpunt. Tijdens het nuttigen van deze versnaperingen werd een uiteenzetting gegeven over het verdere verloop van de middag.

Er was een puzzeltocht door een gedeelte van de binnenstad van Groningen uitgezet. Niet zomaar een puzzeltocht doch één waar je aan de hand van coordinaten op iPhone bij je einddoel moest komen. In het restaurant kon je al beginnen met het oplossen van de diverse puzzels. Puzzels waar de letters diverse waarden hadden en die ingevuld moesten worden op de open plaatsen van de diverse coordinaten. Toen het het gros van de deelnemers hier met enige hulp in geslaagd was, kon je op pad gaan en de rest van de opdrachten gaan uitvoeren om in de richting van het einddoel te komen. Je moest her en der in de stad op de inmiddels bekende coordinaten foto's maken, o.a.. een vogel in de Heerestraat, een klok op de Vischmarkt etc. Al met al leidde één en ander ons naar het einddoel.

Het einddoel bracht ons in het restaurant "De Beeren" in de Brugstraat. Hier mochten we, naast een lekker drankje, genieten van een heerlijke maaltijd als beloning voor onze inspanning deze middag.

Wij en met ons nemen we aan, ook de andere deelnemers, willen het Bestuur en de leden van de vereniging bedanken voor deze leuke middag. We wensen hele Bestuur en alle functionarissen dan ook het allerbeste toe voor de inzet van hun inspanning voor de vereniging voor het komende verenigingsjaar.

Janny en Lammert Wildeboer.


 
www.watervrienden.com
Op donderdagavond 12, 19 en 26 september werd in de Parrel afgezwommen voor de keuzepakketten zwemvaardigheid. Deze… Meer >
 
www.watervrienden.com
Op donderdag 4 juli is er in de Parrel afgezwommen voor het zwem-ABC. 21 deelnemers zijn geslaagd voor hun diploma! De… Meer >
 
www.watervrienden.com

Vacature Kassadienst

21 juni 2019
Het bestuur is op zoek naar een KASSADIENST Voor de donderdagavond in de Parrel van 17.45 uur t/m 18.35 uur. Meer >
 
www.watervrienden.com
Op vrijdag 17 mei 2019, werden de onderlinge wedstrijden georganiseerd in zwembad "Kardinge". Tijdens deze wedstrijden konden… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven