Nieuws

Nijjoarsveziede & ALV

11 januari 2020 door Menno Hartsema
www.watervrienden.com
Zaterdag 4 januari jl. hadden wij onze algemene ledenvergadering en de Nijjoarsveziede bij Astoria in Haren. We begonnen met een kopje koffie of thee en de nieuwjaarswensen.
Daarna begonnen we met de ledenvergadering. Bij de inleiding werd even teruggekeken naar het afgelopen jaar en stil gestaan bij het overlijden van Gees van der Meer. De verslagen en de financiën werden besproken en vastgesteld. De penningmeester lichte de financiële stukken toe. Het jaar is positief afgesloten en ook begroting voor volgend jaar kon sluitend worden voorgelegd. Bij de verkiezing van bestuur en commissies werd afscheid genomen van onze secretaris. Het bestuur bedankte Claudia Matter voor haar inzet en frisse blik de afgelopen 3 jaar. Na de vergadering was het tijd voor een heerlijk buffet. Zoals elk jaar was er weer een ruime keuze uit lekkere gerechten en hapjes.buffet ALV
De avond was voor de nieuwjaarsreceptie. Er werd gestart met het huldigen van de jubilarissen. Dit jaar werden de jubilarissen voor 40 jaar lid van onze vereniging en tevens ook van de Nederlandse Culturele Sportbond (NCS) toegesproken door de bondsvoorzitter Hugo Artz. Lovende woorden over het vrijwilligerswerk en de betrokkenheid bij de vereniging, maar ook anekdotes werden verteld. Carel Hegeman memoreerde dat ondanks de lange periode dat Menno Hartsema voorzitter is van onze vereniging er toch een einde gaat komen en we opzoek moeten naar nieuwe bestuursleden voor de functie van secretaris of voorzitter. Toen was het tijd om te dansen. 
Vanuit de traditie sluiten we de avond af met een paar rondjes bingo. Dit jaar hadden Marian en Jorn Hegeman een hele BINGO avond voorbereid. Niet alleen traditioneel met cijferkaartjes, maar ook met bekende personen en bekende Watervrienden. De puzzel ronde was beste lastig. Niet alleen het bijhouden van de kaart, maar heb ik de oplossing wel goed uitgerekend of goed gegokt. Tussen de bingo rondes door was er tijd om even gezellig met elkaar te kletsen. Alles bij elkaar weer een goed begin van het nieuwe jaar.

Jubilarissen

 

55 jaar

Albert Drent


 

45 jaar

Bert Rollema


 

40 jaar - NCS gouden bondsinsigne

Menno Hartsema
Marica Hartsema
Peter Messchendorp
 

35 jaar 

Leonie Lommers-Viel
Ankie Vermanen

 

20 jaar

Mion Doevendans
Ronne Sies

 

15 jaar

Jacob Poelman
Robert Kuipers
Rita Zijlema-Kemper
 

10 jaar

Ellen Loes Hartsema
Yvelle Hartsema
Julian Veuger
Lieke Hegeman
Véronique Aaldriks
 

5 jaar

Marit Matter
Jesse Pijp
Claudia Matter-Meij
Romé Ahyee
Thomas Kaput
Mirjam Woltjer
 

Iedereen van harte gefeliciteerd met zijn/haar lustrum

(inloggen om foto album te zien)

 
www.watervrienden.com
Langzaam aan gaan de maatregelen worden versoepeld, ‘alleen’ wordt weer iets meer ‘samen’ Vanaf 18 mei zijn… Meer >
 
www.watervrienden.com

Vacature Voorzitter

15 april 2020
Het bestuur van de Watervrienden Groningen zoekt een Voorzitter (M/V).   Meer >
 
www.watervrienden.com
Normaal organiseren wij in maart een kampweekend op de Hondsrug. Door een verbouwing en weinig andere data in het voorjaar is het niet… Meer >
 
www.watervrienden.com
Op vrijdagavond 27 februari werd in de Kardinge afgezwommen voor het keuzepakket zwemvaardigheid Survival. Deze… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven