Nieuws

Functionarissen uitje

24 november 2019 door Menno Hartsema
www.watervrienden.com
Op zondag 24 november gingen de functionarissen en de leden van verdienste naar de Area Zero50 Mancave! Hier kregen we eerst een drankje en konden we spelen op de flipperkasten of de spelcomputer. Op de achtergrond draaide muziekvideo’s met golden oldies.

Daarna kregen we een kijkje in de keuken en een uitgebreide toelichting over wat een goed stuk vlees betekend en waar het vandaan komt. De hamburger die wij gaan krijgen is speciaal voor hun gemaakt in samenwerking met een slager. Het grillen van de burger zorg voor een lekkere smaak en we mogen het flippen ook even oefenen. Terwijl de ene groep in de keuken is kan de rest boven gezellig kletsen. Daarna was het smullen van de enorme burger (300 gram vlees) en een even zo groot broodje. Samen met wat frietjes wordt het toch wel redelijk proppen of je nam de restjes mee in een doggybag.
Na het eten is er nog tijd om wat plaatjes te draaien op de pick-up (truck en platenspeler). Het oude vinyl van de singeltjes schalt door de ruimte. Bij raad een plaat is de begin tune veelal genoeg om de titel en de artiest te kunnen roepen. Met een volle buit verlaten we voldaan de mancave die ook voor vrouwen een gezellige entourage biedt voor een leuke avond.

 
www.watervrienden.com
Langzaam aan gaan de maatregelen worden versoepeld, ‘alleen’ wordt weer iets meer ‘samen’ Vanaf 18 mei zijn… Meer >
 
www.watervrienden.com

Vacature Voorzitter

15 april 2020
Het bestuur van de Watervrienden Groningen zoekt een Voorzitter (M/V).   Meer >
 
www.watervrienden.com
Normaal organiseren wij in maart een kampweekend op de Hondsrug. Door een verbouwing en weinig andere data in het voorjaar is het niet… Meer >
 
www.watervrienden.com
Op vrijdagavond 27 februari werd in de Kardinge afgezwommen voor het keuzepakket zwemvaardigheid Survival. Deze… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven